måndag 2 maj 2011

Whiplash - finns det hjälp?


Alla klienter som kommit till min mottagning för besvär med nacken pga whiplash, har vid undersökningen alla haft en atlaskota som varit luxerad. Många har provat en mängd olika behandlingsmetoder som oftast inte gett så mycket bättre resultat, många metoder har till och med förvärrat tillståndet. Flera andra besvär kan komma från nacken, inte bara smärta och värk utan också yrsel, huvudvärk mm vilket leder till att det kan kännas oroligt att prova en ny behandlingsmetod. Speciellt då man redan testat så mycket annat som inte gjort situationen bättre.

AtlasPROfilax är en skonsam metod och har forskning bakom sig. Men behandla ALDRIG din atlas hos någon som inte är kvalificerad. Godkända atlasspecialister har gått utbildning på AtlasPROfilax Academy Schweiz, Sierre och finns registrerade på www.atlasprofilax.com. Vi har också särskilda försäkringar för just atlaskorrigering.

Att korrigera atlaskotan är A och O, de flesta känner ganska snart positiva reaktioner efter korrigeringen men för andra kan det ta lite längre tid.  Då kan andra behandlingsmetoder vara bra att komplettera med såsom massage, craniosacral, akupressur med mera. Lyssna med din atlasprof.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar