fredag 18 februari 2011

Intressant möte


I början av veckan hade jag ett möte med en man som ville utbilda sig till atlasprof. Han hade först varit i kontakt med våra konkurrenter och velat gå utbildningen hos dom eftersom dom marknatfört sig bättre än oss och därför syns bättre.

Dock hade han ifrågasatt deras sätt att arbeta och valde därför att kontakta oss som arbetar med AtlasPROfilax istället så fort han fick veta att vi fanns.

Han talade om att våra konkurrenter hävdat att vi har kopierat deras metod men så är det inte.
René C Schümperli var den man som kom på denna revolutionerande metod vad det gäller atlaskorrigeringar. Han har även skrivit en bok om det.
Han besökte USA där de jobbar med en liknande metod och för första gången blev han bättre efter att inte ha fått hjälp någon annanstans. Dock blev han sämre igen men förstod att det var något med den typen av atlaskorrigering han fått i USA som var logisk. Han började experimentera och forska och slutresultatet blev AtlasPROfilax och han startade utbildningar så att andra idag kan bli atlasprofs.
Hans story finns på www.atlasprofilax.com

Idag finns det företag/personer som fått atlaskorrigering och upptäckt vilken fantastisk metod detta är och därför kopierat metoden. Original och kopior kommer alltid att finnas men jag skulle rekommendera att man kontaktar en riktig specialist - en atlasprof.
Alla godkända atlasprofs finner du på www.atlasprofilax.com

Som kroppsterapeut sen flera år tillbaka kan jag säga att det inte är konstigt ifall man får en stark reaktion efter en atlaskorrigering MEN det finns metoder som kan vara till hjälp även då, så hör med din terapeut hur stor erfarenhet den besitter av anatomi och andra behandlingsmetoden som kan vara till hjälp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar