tisdag 14 december 2010

Frågor & svar


Är det bara personer med allvarliga nackskador som kan göra AtlasPROfilax?
Absolut inte, alla som har en atlaskota som är luxerad (fel läge) borde göra en atlaskorrigering. Ju tidigare desto bättre. Jag ska inte säga att det alltid är så men vanligtvis så behövs det oftast en längre återhämtingsperiod (läkningsprocess) om man gått med besvären en längre tid. Då har ju kroppen anpassat sig till fel läge och byggt upp muskelobalanser mm som sen ska korrigeras rätt. Det kan ge både smärta (dock ej samma smärta som tidigare) och även trötthet för en period. Massage, rehabträning, mycket vila kan vara nödvändigt efter en atlaskorrigering. Yngre personer kom gör atlaskorrigering innan det lett till större besvär slipper oftast sina besvär de sökt för omedelbart och känner heller oftast inte av några biverkningar iform av muskulär läkningsprocess eller trötthet osv.
AtlasPROfilax är ju också bra mot huvudvärk, bäckenrotation, olika långa ben, muskelvärk  osv som är vanliga besvär.

Finns det hopp för oss som har levt med skador och smärtor i många år?
Som jag svarade i frågan här ovan så kan det i vissa fall ta lite längre tid att bli helt bra, men även en person som levt med smärta i många år kan känna en klar förbättring kort tid efter atlaskorrigering och i många fall redan på plats. Jag utför ofta atlaskorrigering på klienter som testat allt, länge besökt smärtkliniker och klassats som invalider men även de har blivit bättre.

Kan det bli värre efter en atlaskorrigering?
Man kan få en reaktion som påminner om träningsvärk som i vissa fall kan vara väldigt intensiv. Dock brukar det inte hålla i sig så länge. Det är helt normalt att musklerna reagerar efter en atlaskorrigering och därför ingår massage i återbesöket. Men det är inte alla som känner av detta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar