söndag 28 november 2010

Viktig info om atlaskorrigering


Atlaskotan ligger fel hos de allra flesta människor och när den översta kotan ligger fel så blir det en kedjereaktion på resten av kotorna, följden blir att även bäckenet blir roterat och benen olika långa.

Detta leder till muskelspänningar då dom får arbeta mer för att hålla upp kroppen, nerver och blodbanan kommer i kläm och påverkar även signalerna upp till hjärnan. (Här är det kännt att läkare brukar ordinera läkemedel som blockerar signalerna till hjärnan när kroppen meddelar att något är fel, resultatet blir att man inte känner av besvären lika mycket men man har dock inte löst problemet).

Detta är ingen nyhet och kiropraktiker har i många år manipulerat atlaskotan men problemet är att det inte blir bestående resultat.

Schweizaren René C Schümperli fick själv erfara hur han blev allt sämre och till sist inte kunde gå uppsträckt. När han inte kunde få någon hjälp började han själv forska i ämnet och resultatet blev flera år senare den revolutionerande metoden AtlasPROfilax.

Idag är vi över 300 Atlasprofs i världen.

Då originalet är AtlasPROfilax med all forskning bakom sig samtidigt som terapeuterna är professionella är det viktigt att se upp för kopior som finns på några ställen.

Låt aldrig någon annan än en utbildad Atlasprof korrigera din atlaskota.
www.atlasprofilax.com 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar